DELTAG I JAZZFESTIVALEN 2021

ANSØG OM MADBOD

Hvert år har vi et begrænset antal pladser til madboder under festivalen på Balders Plads. Her er vi især på udkig efter kvalitetsbevidst- og delikat mad samt et konceptuelt brand med en god historie. Der er endnu 2-3 ledige pladser tilbage fra d. 2-11. juli 2021, så send os en mail hvis du/I har interesse i at deltage og tænker dit koncept passer godt ind. Skriv til os og vedhæft gerne billeder eller link på info@rootsandjazz.dk

ANSØG OM MADBOD

Hvert år har vi et begrænset antal pladser til madboder under festivalen på Balders Plads. Her er vi især på udkig efter kvalitetsbevidst- og delikat mad, et fedt visuelt udtryk og en god historie bag virksomheden. Der er endnu ledige pladser tilbage fra d. 5-14 juli 2019, så send os en mail hvis du har interesse i at deltage og tænker dit koncept passer godt ind. Skriv til os og vedhæft gerne billeder eller link på info@rootsandjazz.dk så kigger vi på det.

ANSØG OM
DESIGN- INTERIØRBOD

Som et andet nyt tiltag til årets festival, er vi indgået i et samarbejde med de folkene fra Balders Biks. Over festivalens 10 dage festivalen vil der på pladsen være et design- og interiørmarked, hvor du kan fremvise og sælge produkter til festivalens deltagere. Det koster 1000 kr. pr. dag at deltage, og 750 kr. pr. dag hvis du vælger at deltage i 5 dage.

Er du interesseret i at høre nærmere om markedet eller deltage, så send en mail til info@runesvenningsen.dk 

Design og interiør

DELTAG SOM FRIVILLIG

Roots & Jazz har eksisteret som festival siden 2011. Vi befinder os midt på Balders Plads, i hjertet af Nørrebro. Over 10 dage præsenterer vi 36 koncerter af højeste kvalitet med flere international og grammy vindende artister. Roots & Jazz har brug for frivillige hænder for at kunne gennemføre festivalen som et gratis event. 

Med mere end 30.000 deltagere skal vi hver dag sikre et godt flow og at vores publikum får en unik- og ikke mindst god serviceoplevelse. Hvert år har vi over 100 frivillige i barerne til at skænke øl, blande drinks, servere vin, lave popcorn mm. Det er altid en sjov og social oplevelse, hvor man møder nye mennesker, hører god musik og støtter et lokalt kulturelt intiativ på Nørrebro.

Lyder det som noget for dig og er du i København mellem d.2-11. Juli, så kan du stadig nå at deltage.

– så plotter vi dig ind i planen