fbpx

JASPER HØIBY PLANET B

Lørdag 6/7 kl 17:30

Planet B er prisbelønnede Jasper Høibys nye projekt. Phronesis har lagt hele verden ned og imponeret både festivalpublikummer og anmeldere verden over. Men hvad gør man efter at man har erobret hele verden? – Ja man opfinder en ny…

Planet B er en utopi, et musikalsk statement der handler om hvad menneskeheden ville gøre, hvis vi kunne starte forfra. Musikalsk får vi en kommentar til verden båret af lige dele musikalsk fornyelse og nysgerrighed . Og her får vi et privilegeret blik ind bag både Jasper Høibys utæmmede kreativitet og søgen efter nye platforme, der kan bære det ultimative musikalske eksperiment.

Planet B er en danmarkspræmiere på Balders Plads – det er et band der formår at række ud til publikum og gøre selv det komplekse og abstrakte til en ubesværet og nærværende oplevelse.