JAQUES MORELENBAUM(BRA)

Søndag 14/7 kl 15:00

Den Grammyvindende cellist Jaques Morelenbaums trio har høstet ros verden over. Han har medvirket på Antonio Carlos Jobims og Caetano Velosos grammyvindende albums – han har også selv modtaget en grammy. Det er et af de bedste bud på brasiliansk Jazz i Verden lige nu. Udover Jaques’ virtuose og originale improvisationer har han medbragt nogle af de bedste sidemen Brasilien har at byde på.
Lula Galvao guitar og Raphael Barata trommer er store navne i deres egen ret.

,Jazzhus Montmartre præsenterede i 2018 to helt magiske aftner med Jaques Morelenbaum. Udover at de spillede latterligt godt var der en åbenhed i improvisationerne og en musikalsk nysgerrighed mellem de tre, der bragte disse koncerter op på et kreativt niveau man sjældent oplever.
Glæd dig til at opleve dette fantastiske orkester på Balders Plads

Jacques Morelenbaum