DUDU TASSA & THE KUWAITIS(IL)

Torsdag 11/7 kl 17:30

Dudu Tassa & The Kuwaitis(IL) brød igennem lydmuren da Radiohead inviterede dem med på Tour i USA i 2016 – siden har bandet erobret mange hjerter i hele Mellemøsten og resten af verden. Det lå derfor også i kortene at bandet blev booket som opening act på legendariske Coachella i 2018. Dette er et af de mest interessante navne på Worldscenen lige nu.
De musikalske referencer ligger i fusionen mellem irakisk arabisk folklore / middelhavs-Israelsk/vestlig pop/rock – det er helt unikt og et projekt vi blev nødt til at høre mere af.

Dudu Tassa er en af Israels største rockartister med over 13 studiealbums bag sig. Det internationale gennembrud kom dog først da Dudu Tassa opsøgte sine irakiske rødder igennem sin afdøde farfar og grandonkel Saleh Al-Kuwaity og Daud Al-Kuwaity’s lyrik og musik. De to brødres musik har præget den musikalske navigation i hele Mellemøsten. Med Dudu Tassa har musikken fået en ny og rocket lyd. Dudu Tassa and The Kuwaitis har givet en ny stemme til ønsket om forsoning og fred i Mellemøsten. Kun igennem kunsten mødes øst og vest i al sin kompleksitet og enkelthed.

DUDU TASSA & THE KUWAITIS