JACOB FISCHER, JOSEFINE CRONHOLM, FRANCESCO CALÌ

Søndag 14/7 kl 13:00

Vi kender Jacob Fischer som en af Danmarks bedste jazzguitarister. Han spiller med et kreativt overskud som få og kan den sjældne kunst at genopfinde sig selv. Det har han vist med de alsidige projekter han arbejde med, men mest af alt igennem sit altid nysgerrige spil
Denne koncert bliver en inciterende smuk tur igennem sommerlandet med både danske og svenske klassikere udfør af et fantastisk velspillende hold.
Joesefine Cronholm er en sangerinde i særklasse med et Internationalt niveau som få besidder. Francesco Calí har været jacob fishers kreative sparringspartner igennem mange år og giver Jacobs spil en poetisk dybde og et folkloristisk touch som kun en ægte Sicilianer kan give. Francesco er virtuos på harmonikaen og forstår som få musikkens væsen og veksler frist mellem improvisationer og mesterlige. Vi glæder os til en søndag med musik på højt niveau på Balders Plads.akkompagnementer.