BJÖRN INGELSTAM(S) / CHARLES TURNER(US)

Lørdag 13/7 kl 15:00

Det musikalske møde mellem trompetisten Björn Ingelstam og sangeren Charles Turner tager afsæt i New Yorks historiske Jazzvenues som The Apollo Theatre, Mintons Playhouse og The Lennox Ballroom i Harlem New York. The Apollo Theatre har en særstatus, som en venue der fra begyndelsen blandede soul og jazz artister. Det er der som bekendt kommet fantastisk musik ud af – det er også her nøglen til at forstå, hvorfor The Apollo stadig trækker fulde huse den dag i dag. Björn Ingelstam er en musiker der frit bevæger sig mellem soulklubberne i New Orleans og New Yorks Jazzscene. Dette projekt er en perfekt fusion mellem Soul og Jazz – mellem den vokale og instrumentale præsentation. Det er her magien mellem Björn og Charles Turner udfoldes til fulde.

BJÖRN INGELSTAM