SOUTHERN CROSS…PLAYS ALLEN TOUSSAINT

Allen Toussaint er en sand legende i New Orleans. En af the founding fathers af New Orleans Rythm and Blues.
Som komponist og producer for bl.a. Lee Dorsey, the Meters, Dr. John, LaBelle, Irma Thomas og på sine soloplader, har Toussaint sat afgørende spor I den amerikanske musikhistorie og været ypperstepræsten af New Orleans Soul. Hans sange er blevet indspillet I talrige versioner af bl.a. Rolling Stones, the Who, Bonnie Raitt, Otis Redding, Robert Plant & Alison Krauss… og nu bliver de taget under kærlig behandling af et stærkt udvidet Southern Cross liveband.

Jay Boe præsenterer sammen med sit hold af klassemusikere, sange der sjældent høres på de danske scener og denne aften er det groovy sydstats soul lige ud af New Orleans funky musik-sump, nærmere bestemt sange fra Allen Toussaints enorme bagkatalog.